Reviews


5 stars after 99 reviews
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburgers niet warm 12/18/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en goede service 12/18/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect, burgers, friet, mais... nu nog bij ons bezorgen...met de auto is het maar max 10 minuten. 12/17/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker verse warm en knapperige frietjes zelfs bij bezorgen en de burger was simpel weg perfect en was er nog snel ook zeker voor herhaling vatbaar! 12/16/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en zeker de moeite waard. Hebben alleen de verkeerde frietjes gehad, maar verder was alles meer dan lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Miste ik nu de Tataki op Tataki 12/11/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verpakking is erg goed verzorgtd maar kostbaar en minder duurzaam, misschien is daar nog iets op te vinden.De "warmhoud"verpakking is wel erg goed. 12/11/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd, lekker warm terwijl we toch niet om de hoek wonen. Het eten is altijd heerlijk 12/10/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten (burgers, ribs en patat rendang) waren heerlijk! Genoeg frietjes en salade erbij. Beetje jammer was de temperatuur van de gerechten. Wij wonen op ongeveer 2km van Colins vandaan, en het eten was niet heel warm meer. Hopelijk volgende keer beter. 12/9/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Ruime porties. Eigen mayonaise is TE lekker. Precies op tijd, vriendelijke bezorger! 12/3/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte bezorging en lekker gegeten 11/29/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vond prijs kwaliteit niet echt top. Een salade voor bijna 20 euro verwacht je meer (variatie in groenten/vis (tonijn) en de hoeveelheid) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Genoten! #saysitall This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Was weer goed verzorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten 11/20/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat valt hier nog op aan te merken. Eten was heerlijk en nog goed van temperatuur. Heel snel bezorgd en zoals altijd een leuke en persoonlijke opmerking erbij! 11/18/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Door een ?storing? heb ik niets bezorgd gekregen. Een telefoon rond 16uur dat het eten niet bezorgd kon worden en dat ze het geld zouden terugstorten. Ik denk dat de persoon die mij belde best van slag was want het was een kort telefoon gesprek. 9/30/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten. Heb helaas maar 4 satés gekregen terwijl ik er 6 had bestelt, verder was alles perfect. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
onduidelijk vanaf website dat afhaal locatie niet meer bij restaurant is.Bestelling niet volledig geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt super lekker! Zag er verder ook mooi uit en was snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar! 9/17/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker alleen een beetje slappe friet 9/15/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de satesaus open gegaan in het doosje en zat alles onder… 9/3/2021
Colins Breda 5 stars after 99 reviews
Colins Breda