Reviews


5 stars after 99 reviews
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was snel maar 30 minuten te vroeg. Niet handig ivm een afspraak. Daarnaast waren de gerechten droog. De website om te bestellen werkt prima. 9/27/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar! Super mals kippetje, met een lekkere salade en dressing. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en super goede service. Aanrader! 9/22/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles lekker en vers! Zeker een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mistte een portie friet, salades waren uitgedroogd en €5,- voor een heel klein stukje brownie is echt te gek. Dit aangegeven aan het restaurant nadat ik werd gebeld met de vraag hoe het eten was en vervolgens krijg ik alleen te horen ‘we nemen het mee in onze terugkoppeling’. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was super 9/3/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
te laat bezorgd en geen truffel mayonaise This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hartstikke lekkere hamburger met heerlijke frietjes, mayo en salade, een complete maaltijd dus. Doen ze goed bij Colins. Servetje, vochtig handdoekje en een pepermuntje als extraatje, en dat alles in een handige meeneem box! . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Dit keer de spareribs BBQ en kipsaté beide met Italiaanse frietjes met truffel mayo en de cheesecake na jammie 1/21/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De burgers waren koud en het was echt ontzettend veel. Veel te veel. 1/15/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd en uiteraard weer overheerlijk! 1/15/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enorm goed gegeten!!! 1 puntje: op jullie website noch op die van Thuisberzorgd.nl staat bij het kids menu wat voor vlees erbij zit. 1/15/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben al jaren vaste klant - de kwaliteit blijft onverminderd geweldig! 1/14/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!!! 1/14/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, vriendelijk personeel en heerlijk eten en uitgebreide service! 1/14/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten smaakte redelijk. Wel aan de prijs voor de kwaliteit. Ook de salade vergeten, heel vervelend. Geen reactie gehad op mijn bericht hierover. Helaas niet voor herhaling vatbaar voor ons. 1/11/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, makkelijk besteld en netjes op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk goede kwaliteit Alleen jullie waren de extra Sate saus vergeten ipv dit zat er een extra zak frites bij. 1/8/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verkeerde frietjes en kwaliteit spare ribs minder dan anders. 1/8/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker, top verzorgd! 1/7/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! 1/7/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij vonden beiden al het eten erg zout: sate, saus en de frietjes. Da’s natuurlijk een kwestie van smaak. Tip: toevoegen kan altijd, eruit halen niet.. De maaltijd zag er verder heel verzorgd en compleet uit. 1/7/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, maar zag er ook erg verzorgd uit, inclusief een leuke spotify playlist! 1/6/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker, warm en heel fijn dat ze toch komen bezorgen! 1/5/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super . Als vanouds 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima👍👍👍 12/27/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het diner was heerlijk! Service uitstekend. De kalkoen moest op kamertemperatuur komen voordat hij in de oven moest, achteraf fijn dat de bezorger wat eerder kwam zodat we op tijd konden eten (met jonge kinderen). Dit gaan we vaker doen! 12/27/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld als altijd, enige minpunt was het ontbreken van de vleespipet. 12/24/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord: FAN TAS TISCH! Keep up the good work. Ik kom snel terug Fijne kerstdagen! 12/23/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: TOP 12/20/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Colins Breda Ginnekenweg 24 076-2103103
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Tijdens mijn verjaardagsdiner in deze tijden gekozen voor een maaltijd van collins. Het was heerlijk, warm en er zaten zelfs felicitaties met een fontein bij! Aan iedereen aan te raden! 12/18/2021
Colins Breda 5 stars after 99 reviews
Colins Breda